Webdesign

In samenwerking met talentvolle freelancers uit Lichtenvoorde verzorg ik regelmatig sprankelende webdesigns op maat. We combineren functionaliteit, fotografie, tekst en vormgeving. Daarmee ontwerpen we gebruiksvriendelijke websites voor elke denkbare doelgroep. Dankzij een handig CMS kunnen alle klanten zelf hun website bijhouden en bezoekersstatistieken inzien. Tevens verzorg ik de hosting, domeinregistratie en help ik graag met het instellen van alle e-mailadressen.

Stadskamer.com

De Stadskamer brengt kleur in je leven! Het is een plek waar je kunt (her)ontdekken waar jouw vuurtje van aangaat en waar je gewaardeerd wordt voor wie je bent. Dit doe je samen met mensen die begrijpen hoe je je voelt en wat je bedoelt.

Het Blok Lichtenvoorde

Het Blok Lichtenvoorde

Lekker lunchen, koffie drinken of borrelen doe je bij Het Blok in Lichtenvoorde. Via deze website reserveer je een tafel, bekijk je het menu of proef je de sfeer van de lunchroom én cadeauwinkel.

Zieuwents Belang

Noaberschap in optima forma! Zieuwents Belang verzameld alle informatie, belangrijk voor de bewoners van Zieuwent, op deze informatieve website.

zieuwents belang website
stoltenborg schilderwerken

Stoltenborg Schilderwerken

Op zoek naar een vakkundige schilder in de regio Lichtenvoorde? Vul het handige offerteformulier in en er word zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Hotel Lory

Dit prachtige hotel in Italië heeft haar website door mij laten ontwikkelen in vier verschillende talen. Hierdoor genereren ze boekingen alle windstreken.

hotel lory webdesign
website Over De Top Festival

Over De Top Festival

Alweer de vierde website die ik voor het Over De Top Festival heb ontworpen! 😀🎉 Bekijk het programma, lees alles over de geschiedenis of bestel tickets via deze fleurige (en bonte) website.

Ter Brake Advocatuur

Heb je problemen in de personen- en familierechtsfeer? Lopen bepaalde zaken met betrekking tot een overeenkomst niet volgens afspraak? Dan ben je bij Marieke ter Brake aan het juiste adres.

Ter Brake Advocatuur website

ASTRIIC.nl

Ondersteuning en consultancy bij winkelautomatisering voor supermarkten.

Dag van de Achterhoekse Popmuziek

Een groot Achterhoeks evenement, verspreid over méér dan dertig locaties en met honderden deelnemende muzikanten uit de streek.

Autohuur Costa Rica

Je auto boeken bij Nederlanders in Costa Rica? Bij deze website kan het. De oprichters wonen er al jaren en met ruim acht jaar ervaring in de toeristische sector zijn ze een echte lokale expert.

Rabarbara

Barbara Pavinati is een schrijfster uit Lichtenvoorde. Ze blogt erop los, schrijft boeken en persberichten voor de lokale media. Al haar hersenspinsels hebben we verzameld op deze frisse en kleurrijke website.

rabarbara
website maken

Fysiotherapie Sjaak Jansen

Lichamelijke klachten? Bekijk in één oogopslag welke therapieën er worden aangeboden en plan een afspraak bij de dichtstbijzijnde vestiging.

Kampshof bouw

Op zoek naar een vakman in Lichtenvoorde? Bekijk de specialisaties van Kampshof Bouw en vraag eenvoudig een offerte op.

website ontwerp
Dream-Star website

Dream-Star kerstverlichting

Dream-Star verkoopt, fabriceert en monteert professionele kerstverlichting voor bedrijven, organisaties en particulieren.

Ook door mij ontworpen: